Vores første uge på Kia-Ora Feedlot

UGE 2 – OG FRA 2 TIL 3

Det er søndag, vi sover længe og nyder vi ikke skal arbejde. Vi er flyttet tilbage i vores eget hus og vores nye aircon virker lige som den skal. Temparaturen(udenfor) er faldet 8-10 grader, så det er langt mere behageligt at være her nu, og vi kan rent faktisk holde ud at være til. I går aftes var vi ude at ride og skal det igen i dag. Malte bliver bedre for hver gang og det samme gør jeg.

Der er også sket lidt på hvalpe-fronten. Til jer, som ikke følger med på Instagram, så har jeg/vi måtte “redde” en af hvalpene, da vi var urolige for, at moren ikke gav hvalpen mælk. Hvalpen havde(i sidste weekend) ligget langt væk fra de andre hvalpe i halvandet-to døgn, og jeg havde ikke set moren være hos den, men kun hos de andre. Jeg kunne også høre den gennem gulvet, ligge og kalde, og da den så var kravlet så langt ude mod græsset at jeg nemt kunne kravle ind under huset og hente den, så gjorde jeg altså det. En lille, lille pige, uden øjne men med stor appetit. Vi forsøgte at give hende tilbage til moren, men hun havde desværre ikke interesse i hende. Knurrede blot af hende og gik så tilbage til de andre hvalpe. Tirsdag kørte jeg til dyrlægen i Walgett, 90 km. ind, købte mælkepulver, og så 90 km. hjem igen. Siden da er hun vokset gevaldigt, har fået øjne, kan gå, er ved at få tænder i overmunden, så småt begyndt at lege og er en lille laban. Hun sover stadig meget, elsker at putte sig i armene på os eller i Maltes sure sokker(???) Hun bliver fodret med flaske cirka 6 gange i døgnet, så det betyder også jeg er oppe hver nat for at give hende mad.

Vi har navngivet hende Indie, hun er næsten 3 uger gammel og hun er 75% Red Cattle Dog og de sidste 25% venter vi stadig svar på fra ejeren til moren og de andre hvalpe. Nu skriver jeg de andre hvalpe, for vi er blevet ejere af Indie. Vi er så glade for hende og glæder os rigtig meget til hun skal med ud og opleve Australien og andre dele af verden. Lige nu handler alt om lille Indie og i kommer til at høre meget mere om hende, hendes opdragelse og helt sikkert narrestreger. 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores første uge på Kia-Ora Feedlot