Merry Xmas!

Hvad skal vi nu?

Vi er tilbage på Brippick(farmen) og er kommet os over nytår. Kommet os over er måske så meget sagt. Vores dag bestod af en masse farmarbejde(får + rengøring af vandtrug), 40 min. for at komme ind til banken for at åbne en bankkonto, 40 min. hjem igen og pludselig var klokken blevet 18. Hjem i bad, klæde om til noget casual, pænt tøj og så tog vi sammen med James og hans kæreste ud til en sø i området og grillede, som vi fik fortalt, er meget normalt at gøre her på egnen. Egentlig skulle vi have stået på vandski, men der var ret meget vind og for mange bølger på søen, så det har vi aftalt at gøre en anden gang. Et par af James’ venner har vandski + egen sø, så de har inviteret os ud til dem for at lave vandsport en dag. Hvor har vi det bare godt!

Nytår her på landet er noget helt andet end vi er vant til hjemmefra. James skulle hjem og lave nogle halmballer, der var ikke én eneste raket men blot kulsort nattehimmel, kun oplyst af millioner stjerner. Super smukt! Fyrværkeriet ventede vi på i fjernsynet da vi kom hjem kl. 22.30. Malte og jeg lå på sofaen og kæmpede med at holde øjnene åbne, og så de første 5 min. af et kæmpe fyrværkeri show i Sydney kl. 24, Malte hoppede ind i det nye år og så gik vi i seng!

Dagen efter tog vi med Tara, Rob og pigerne ud til et vennepar. Vi fik lækker tapas, grillmad og så havde de en pool! Wuhuu, så fedt i 30 graders varme! Pigerne nød at være i vandet, særligt Issi, som også går til svømning, var vild med at vise hvor god hun var til at hoppe fra kanten og ned i vandet. Sweet! ❤️

Vi har besluttet os for/sagt ja til at arbejde vores 88 dage her på farmen. Og hvorfor så lige 88 dage?? Jo, det er fordi, at har man 88 lønnede arbejdsdage på farm, minimum 7 timer dgl., så kan man, hvis man vil, søge et 2nd year visa. Det ved vi endnu ikke om vi vil, men vi synes det er fint at have muligheden for det.

Malte vil fortsætte med at give en hånd der, hvor der er brug for det. Der skal udbedres nogle ting oppe i sheep yard, som er der, hvor vi arbejder med fårene(behandler for fluer, lus, sår, sorterer dem i køn mv.), muligvis en hundekennel mere, der skal laves kornsilo til hønsene, males og sikkert en masse andet.

Min primær opgave kommer til at bestå i børnepasning. Det er lidt med blandede følelser, eftersom jeg jo også godt kan lide at arbejde med fårene/lave andet farmarbejde, men jeg tror også, at så snart der kommer en fast rutine med at jeg skal have pigerne fra morgen-eftermiddag, så kommer det til at gå rigtig fint. Det gør det allerede, men så vil jeg kunne lave nogle andre ting med dem, så som at køre ind til byen på legeplads, tage dem med til vandet(der er et stort friluftsbad inde i byen). Issi starter i pre-school 2 gange i ugen når hun fylder tre år om to uger, så der kommer jeg også til at hente hende og Winnie skal også starte i legestue en gang eller to om ugen, og der bliver det nok også primært  mig, som kommer til at stå for at være sammen med hende der(de skal være i følge med en voksen). Derudover kommer jeg stadig til at hjælpe til med fårene og andet farm relateret arbejde, når Tara ikke har brug for hjælp til pigerne og når der er brug for et sæt ekstra hænder.

Så vores eneste plan lige nu er, at vi højest sandsynlig kommer til at arbejde her de næste 3 mdr. Det passer os godt, for vi er glade for at være her. Nu har vi med vilje ladet være med at sætte nogen slutdato på, så er vi frie til at gøre det der passer os aller bedst!

Jeg/vi håber I alle har haft et rigtig godt nytår og tak fordi I læser med, skriver hilsner og tænker på os.

STORT KNUS! ❤️

 

1 kommentar

  • Lis Brydebøl

    Hvor er det dejligt at høre I trives med får og børn.
    Hilsen bedstemor

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry Xmas!