Uge 3-4 på Kia-Ora

Uge 5 & 6

Uge 5
Jeg var til hesteauktion og campdrafting med Rolanda og Cooper i Tamworth(ca. 500 km. herfra) fra onsdag-lørdag. Jeg var med for at kigge efter den lille mand, mens Rolanda fik solgt sin hest og klaret møder rundt i byen. Det var rart at få et lille afbræk fra farmlivet og komme ind til civilisationen.  Jeg havde den lange indkøbsliste med til os selv og til Indie også. Det er jo ikke hver dag man kommer til byen på disse kanter. Det var også første gang vi fik handlet ind i de 5 uger vi havde været her. Længe leve langtidsholdbar mælk og havregryn! Tamworth er en pænt stor by med alt man skal bruge, så jeg fik købt snor, halsbånd, foder, godbidder mv. til Indie, handlet stort ind til os selv, fikset mine solbriller og vi spiste morgenmad på cafe, var på legepladser med Cooper – alt det vi ikke kan gøre her, hvor vi bor.

I mens måtte Malte “knokle” hjemme på farmen. Han sad vist lige knap 100 timer i en traktor den uge. Der skulle pløjes en mark eller to inden regen(ret store marker kan i nok forstå), så de er klar til såning. Hele vejen fra Tamworth kørte vi i øsende regn, floderne løb, græsset var allerede blevet grønt nogle steder, store områder med oversvømmelser, men på de sidste 20 km. inden vi kom hjem, så holdt det altså op, og vi kunne se støvet flyve omkring på markerne. Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre, at der er oversvømmelse på marken 3 km. længere oppe ad vejen, men lige hér flyver støvet omkring? Det er helt vildt så lokal regnen kan være her. Humørede dalede en del, men vi kunne se meget mørke skyer i horisonten, så vi havde stadig et lille håb om regn. Der gik heller ikke mere end 5 minutter før der tikkede en sms ind fra Malte om at det stod ned i stænger hjemme – juhuu! Regnen kom alligevel. Det endte med, at vi lørdag + søndag fik 75 mm. og har siden haft vand på markerne, floden som for en uge siden var helt uden vand er nu fyldt op igen.

Temperaturen har heller ikke været over 38 de sidste mange dage, så her har faktisk været til at holde ud at være. Hvalpene har det også rigtig godt, de vokser, leger vildt, spæner rundt og er begyndt at være sjove at lege med. Jeg/vi har dem ude cirka 1½-2 timer dagligt, og lidt længere tid i weekenderne. Vi har Indie hjemme hos os et par timer om dagen efter arbejde, og så kommer hun ned til de andre, når det er tid til de skal fodres.

Halvdelen af tiden er gået, faktisk fløjet af sted og vi er stadig glade og tilfredse. Vi er super glade for Indie og har ikke et sekund fortrudt at beholde hende. Hun har allerede lært “SIT” og går over til døren når hun skal ud. Så dygtig hun er, kun 6½ uger gammel. Hun er forresten en nytårshvalp, født 31/12/19.

Første gang Cooper “for alvor” oplever regn og store vandpytter. 2019 fik de omkring 20mm regn, i år har vi allerede fået omkring 90mm. Dejligt at se her bliver grønt. Et sjældent syn.

Her plejer støvet at flyve rundt.

Regn på vej. Vi fik 45mm.

Indie 6 uger. Hun er 8 uger d. 25/2.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 3-4 på Kia-Ora