Uge 5 & 6

Så er vi tilbage med nyt

Kære alle
Så må vi hellere få sendt en hilsen hjem igen. Siden sidst er der faktisk ikke sket det helt vildt store. Vi oplever jo ikke så meget her ude på landet andet end vores arbejde og vi møder heller ingen nye mennesker, og det er jo sådan set kun godt midt i den her corona krise vi alle befinder os i.

En aften har vi været ude at skyde sammen med to andre der også arbejder her. Vi så ikke så mange dyr; et par kænguruer og et enkelt vildsvin. Jeg skød også og ramte PLETSKUD begge gange! Dog blev der ikke sigtet efter dyr. Og dem der gjorde kunne (heldigvis) ikke ramme. 😀

Så kan vi fortælle, at vi kæmper med fluer, sandfluer, spyfluer og myg! Dem er der virkelig mange af. Det er rigtig ærgerligt, for vejret er super dejligt for tiden. 28-32 grader og det vil vi jo gerne nyde på vores græsplæne med Indie efter endt arbejdsdag kl 17, men det er simpelthen umuligt. Vi bliver ædt op af myg og sandfluer og de almindelige fluer sværmer om os i hundredevis. Så vi går indenfor for at isolere os for fluer og myg, og ind kommer spyfluerne og ligger maddiker over alt. Det er meget ulækkert og vi(særligt jeg) kæmper en kamp for at holde det ud. Det er ind imellem på grænsen til der kommer tårer frem. Det er jo ikke kun et par spyfluer vi slås med, og det er bestemt ikke et enkeltstående tilfælde. Det er mange gange i ugen vi skal bruge et par timer på at få bugt med dem og “rydde op efter dem” bagefter. Men sådan er det. Der er ikke mere at gøre end vi allerede har gjort. Vi har nemlig tapet alle vinduer til, vores dør, gamle udluftningssystemer og den gamle aircondition. Men desværre uden held.

Og så til den lille Indie. Hun vokser sig stor og – ja ikke fræk, for det er hun som sådan ikke. Hun er en meget dygtig hvalp, bliver mere og mere lydig som ugerne går og er rigtig god til at lege med voksne hunde og de andre hvalpe. Hun er også helt vild med at køre ATV, det synes hun bare er sjovt! Og så elsker hun frugt og gulerødder. Snart skal hun have sin 3/4. vaccine og rabies. Så er hun ellers ved at være klar til at rejse den lange vej mod nord.

Og faktisk er det Maltes sidste arbejdsdag i dag fredag. Han har fundet sig et traktorjob i mellem Moree og Goondiwindi, som ligger 370 km væk. Her skal han forberede såning og være med til såning. Han skal være der cirka 3 måneder, så Indie og jeg vil komme på besøg ind imellem, men det bliver nok ikke hver weekend eller hver anden heller. Det tager cirka 5 timer at køre derop. Jeg beholder bilen for Malte får “firmabil” – sikke han kan. 🙂

Så til den mere alvorlige coronavirus alle nok bekymrer sig om lige for tiden. Det gør vi også! Australien får flere og flere tilfælde og landet begynder så småt at lukke ned. Folk kommer i isolation og der bliver udstedt meget store bøder, hvis ikke den overholdes. I nogle stater helt op til 250.000 kr. og fængselsstraf op til et år. Vi er mere eller mindre i isolation herude, for her er jo ikke rigtig andre end os. Hvor Malte skal hen er noget tættere på by, men det er stadig 80 km ude på landet, så det er ikke fordi det vrimler med mennesker. Og de er endnu færre medarbejdere end her. Vist nok kun 3 og så 4 med Malte.
Der er nu blevet lukket ned for indrejse til Australien med mindre man er statsborger og der har været snak om udrejseforbud. Vi har talt meget om hvorvidt vi skulle rejse hjem eller ej, men er enige om, at det er sikrere for os at vi bliver her og for andre mennesker også; vi ville jo skulle gennem mange byer, lufthavne, møde mange mennesker mv., så vi bliver altså i Australien og håber alle vi kender og holder af kan slippe udenom den grimme virus!! Og os selv inklusiv.

Efter Australien har planen jo hele tiden været at vi skulle en 3 måneder til New Zealand på MC roadtrip, men nu har vi jo også ansvaret for vores lille, dejlige hund og hende vil vi ikke have med derover. Eller jo, det vil vi gerne, men vi vil ikke betale for det, og samtidig vil vi heller ikke undvære hende i de 3 måneder vi har planer om at skulle være af sted, SÅ i stedet for har vi besluttet at gøre noget helt andet. Vi kommer hjem til lille, dejlige Danmark så snart vi er færdige med vores arbejde her, har fået solgt bilen og hvis det ellers er sikkert at rejse hjem. Dvs. om små 4 måneder. Vi glæder os SÅ meget til at se familie og venner igen, til at trække frisk luft ned i lungerne uden at få en håndfuld fluer med, lange gåture i skoven med Indie, danske jordbær, lyse sommeraftener, grillhygge etc. Og denne gang bliver vi hjemme. Indtil vi igen beslutter os for at drage på eventyr. 😉

Kan i nu alle have en fantastisk weekend, vi glæder os til at se jer ALLE. ❤️

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 5 & 6