Elsk dig selv - nuet - hvorfor... Blandede lørdagstanker

Nyt fra Sydfrankrig

Onsdag i sidste uge var en glædens dag! Vi ankom til Port Saint Louis! Det var virkelig en lettelse og en helt speciel følelse, da vi nærmede is Middelhavet. Ikke flere bjerge at se, ingen store byer, ikke flere vinmarker, men kun fladt. Vi kunne ikke se havet, men det var en helt specielt følelse at vi efter 1 1/2 måned endelig var fremme.

 

Siden hen er masten kommet på, vi ordner sejl, ankerspil og alt det, som skal gøres klar inden vi sejler ud på det åbne vand. Vi har mødt flere søde og rare mennesker som vi hygger os med i løbet af dagen og aftenen. Lørdag formiddag var vi inviteret til sangria hos Frans. Han er fra Schweiz, sejler alene og er på vej mod Caribien. Han søger btw gaster. Så ved du det, hvis du kunne have interesse i sådan en tur.

 

Malte og jeg var på stranden den anden dag. Vi tog cyklerne og cyklede de lige godt 8 km derud. Første syn af Middelhavet. Hvor var det smukt. Og dejligt. Og helt fantastisk at komme i det længe ventede saltvand. Også lidt koldt, men kun lidt. Vi har super godt vejr. Mistralen har blæst ret kraftigt et par gange, det holder heldigvis myggene væk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsk dig selv - nuet - hvorfor... Blandede lørdagstanker