Elbe-Lübeck kanal, 7. Maj 2018, 15:13

Mitteland Kanal

Her tøffer vi stille og roligt af sted. Mitteland kanal er rigtig hyggelig og der er mange fine steder, hvor vi kan ligge til for natten. Den anden aften grillede vi, Malte og jeg var ude at løbe en tur mens Lars lavede vandfilter, så vi nu kan drikke vandet fra vandtanken.

I dag har vi ikke nogen sluser vi skal igennem. Sidst skrev jeg, at alt i sluserne gik rigtig godt, men vi har desværre haft et par uheldige episoder efterfølgende. Ingen af os er kommet til skade, og det må siges at være vigtigst af alt. Før og efter en slusning bruger vi meget tid på at tale om, hvordan vi griber det an i slusen; hvem gør hvad, hvem står hvor og hvem tager sig af hvilke fortøjninger og ligeledes hvilke fortøjninger skal der skal bruges? Adrenalinen har været højt oppe, men vi har alle tre kunne formå at holde hovedet koldt og har handlet på bedste vis ud fra den situation vi stod i.

I går var vi inde at se Hannover. Det var en flot by og vi var bl.a. inde at se deres rådhus. Det var lidt noget andet end rådhuset hjemme i Horsens. Hold nu op, hvor var det bare flot!! Vi brugte hele eftermiddagen og aftenen i byen og vi syntes alle tre, at det var nu rart nok at komme lidt væk fra båden. I dag ville vores navigation ikke rigtig følge os længere. Eller det vil sige, at ind midt på det elektroniske søkort, der var et areal, hvor der ikke længere var vist nogen vandvej. På et par timer fandt Malte og Lars en løsning, så helt galt gik det altså ikke. Det var jo også bare at følge kanalen, der var der jo endnu. 😀

Vi har lige godt 100 km. tilbage på Mitteland kanal og sejler derefter ind på Dortmund Ems kanal. Vi tæller stadig broer og når snart de 100. Jeg håber alt er vel i Danmark, her går det i hvert fald rigtig godt! Vejret er dejligt og humøret helt i top. Det betyder rigtig meget for mig du læser med og følger vores tur, så det skal du have kæmpe tak for!

P.S. Jeg kan ikke uploade så mange billeder til bloggen, så vil i se flotte billeder må I kigge med på facebook eller instagram. 

Hannovers smukke rådhus

Hannovers smukke rådhus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elbe-Lübeck kanal, 7. Maj 2018, 15:13