Alt inden

Horsens – Port Saint Louis du Rhône

Så blev det sidste lørdag i januar. Jeg ligger i sengen, hoster og spiser strepsils. Og når ja, så har jeg arbejdsweekend. God kombi.

Jeg har kigget lidt på, hvilke byer der kunne være interessante at udforske, når vi kommer på kanalerne.

tur-1

Hannover i Tyskland ser vildt flot ud på billeder med dens mange gamle og smukke bygninger. Særligt New Town Hall ser utrolig flot ud, og man ville nok kunne få en masse fine billeder der. I Herrenhausen Gardens kunne vi også bruge nogle hyggeligt timer. På billeder ser det i hvert fald rigtig fint ud med alle grønne plæner og blomster. Der er dog det men, at det jo ikke ligefrem er sommer når vi når til Hannover, men derimod er der risiko for regn og sne. Men hyggelig ser byen altså ud!

tur-2

Når vi så først rammer Frankrig, så skulle temperatuerne gerne være steget bare en smule. Først havde vi snakket om at sejle ind gennem Paris, hvilket jeg tror kunne have været helt vildt hyggeligt, men det betød så også at vi fik en del sømil oven i turen. Hvor mange ved jeg ikke, men det var vist derfor planen blev ændret. På turen ned gennem Frankrig kommer vi bl.a. gennem Lyon, hvor kirken og museet Basilica of Notre Dame De Fourvière ligger. Den ligger højt og derfra skulle man kunne se ud over hele byen. I Lyon ligger også St. Jean Cathedral, som er en meget gammel og smuk katedral bygget i år 1180-1480.  Den ligger også på listen over de ting, som jeg gerne vil se i Lyon.

Når vi rammer Middelhavet i Port Saint Louis i Sydfrankrig, har vi snakket om at sejle øst på til Corsica, Sardinien og Sicilien eller vest på til Cadaques i Spanien. Det hele ser super dejligt ud med turkisblåt hav, så nu må vi se, hvad udfaldet bliver. Jeg er i hvert fald sikker på, at uanset – så bliver det rigtig godt!

P.S! Har du nogle forslag til, hvad vi kan se på vores tur gennem Europa, så lad mig endelig vide det.

2 kommentarer

  • Annette Ljungvall

    Wauw😍ønsker Jer en fantastisk rejse💕☀️⛵️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • livets-eventyr

      Tusind tak skal du have Annette. <3 Jeg er glad for du følger med.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt inden