Horsens - Travemünde

Elbe-Lübeck kanal, 7. Maj 2018, 15:13

Hvor har vi det altså bare godt. Jeg er helt ind i hjertet glad for, at vi i Oktober turde sige “vi tør godt.” Tør godt udsætte uddannelse, fremleje vores lejlighed og rejse fra den hverdag vi nu havde. Det kom sig efter vi havde været på Maltes fødselsdagstur i Dubai, hvor vi en aften var ude at spise og få drinks med min veninde der på daværende tidspunkt boede dernede.  “Man kan altid tage uddannelse i Danmark, så bare rejs,” sagde hun til os, og så gjorde vi det altså! Midt Marts flyttede vi ud af lejligheden og boede hos et par af vores venner. Tusind tak for jer.  Midt/slut April flyttede vi ned på båden og det var en lettelsens dag, da vi endelig kunne sejle af sted.

Nu har vi sejlet de første 60 km på Elbe-Lübeck kanal og begiver os snart ind på næste kanal. Vi har været gennem vores første 6 sluser og kommer lige straks til den 7. og sidste for i dag. Jeg havde mine tanker slusning inden, for hvad nu, hvis jeg ikke kunne gøre det godt nok, og båden ville gå i stykker eller nogen ville komme til skade? I virkeligheden var det jo slet ikke sådan. Det gik super fint og er gået  fint alle gange vi har været igennem. Vejret er super dejligt, men i Danmark er I vist lige så heldige i disse dage. Jeg føler vi for alvor er på vej mod sommeren og ikke kun sommeren på vej mod os. Det er stadig lidt svært at tro, at hverdagen ser sådan her ud, indtil vi igen til sommer skal kort hjem til Danmark for at sige hej til familie, venner og kollegaer – og det er jo heller ikke skidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Horsens - Travemünde