Horsens - Port Saint Louis du Rhône

Der arbejdes på højtryk

Det gør der virkelig!! Altså arbejdes på højtryk. Hvis vejret arter sig, er der nu cirka en måneds tid til vi kaster fortøjningerne i Horsens havn. Vi har fået pakket vores lejlighed ned, tøj i kasser, pakket rejsetaske til sejltur samt en “sommer i Danmark”-taske, for vi kommer jo hjem for en kort bemærkning til sommer. Vi skal hjem til bryllup, sige hej til venner og familie og selvfølgelig arbejde. Jeg har hele august måned i hjemmeplejen og Malte har weekendarbejde på DC.

Vi har godt to uger tilbage i lejligheden inden vores lejer flytter ind. Derefter giver vores søde, søde venner os tag over hovedet når behovet opstår. Det er simpelthen en kæmpe hjælp og gør det mere betryggende ikke at have et sted at bo den sidste tid. Så rigtig mange tak for jer! <3  Planen var, at vi skulle være flyttet ud fra 1/3, men det blev ændret til 15/3. Det er betryggende ifht. vi har en fast base og er helt sikre på, hvor vi skal sove. Og så er det bare nemmere midt i arbejde og båd-arbejde.

Jeg arbejder stadig meget i hjemmeplejen, og når jeg ikke gør det, så hjælper jeg med det jeg kan nede på båden. Malte bruger også stort set alle sine vågne timer på båden sammen med Lars. Jeg har brugt de seneste dage samt forrige weekend på at slibe, polere og vokse båden. Malte og Lars laver targabøjle og andre ting. Båden har været indenfor weekenden over, og det har givet os mange gode og lune arbejdstimer. Arbejde mangler vi ikke og vi kommer i hvert fald ikke til at kede os de næste 4-5 uger!

img_3257

img_3294

Starten på targabøjlens liv

Starten på targabøjlens liv

Targabøjlen som den ser ud nu

Targabøjlen som den ser ud nu

Det smee'n :-D

Smee’n 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Horsens - Port Saint Louis du Rhône