Velkommen til fastlandet

Cartagena

Vi har nu været i Cartagena i to uger. Lars bliver her for vinteren og Malte og jeg tager hjem til Danmark d. 10/11.

Cartagena er mere eller mindre omringet af bjerge, dog er de ret golde, men så længe der er en top at gå op på, så er vi fint tilfredse! Cartagena har en masse at byde på og vi har været på kunstmuseum, museum for undervandsarkæologi, utallige vandreture i de omkringliggende bjerge, cykelture/skateboarding/løb, caféhygge, jeg har været på stranden(og badet også) – ja, vi har faktisk lavet og oplevet rigtig mange forskellige ting.

Vi har også lejet bil fra 30/10-2/11.
Her har vi været på de aller vildeste, smukkeste, mest fantastiske vandreture i den skønneste, skønneste natur! Hold op, hvor har vi set en masse flotte steder. Alt fra små, naturlige “pools” med surrealistisk blåt vand, balanceret på sten over små flodløb, kravle op over, ned under, hen ad, udsigt ud over bjerge så langt øjet rækker, kun helt naturlig natur uden påvirkning fra mennesker.

Det er dét jeg elsker ved vandring; at man kan komme helt væk fra civilisationen og blive i ét med omgivelserne. Kun lyden af natur, intet andet. Det er den mest fantastiske følelse og den bliver jeg bare aldrig træt af. De ture vil jeg fortælle jer lidt mere om i nogle andre indlæg; et for hvert sted.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til fastlandet