Sidste dag på Ibiza

Velkommen til fastlandet

Vi har efterhånden befundet os på Spaniens østkyst i knap to uger, hvilket er meget anderledes end månederne på Balearerne. Slut med at ligge for anker i hyggelige bugte med azurblåt vand. Nu er vi kommet på “havne hop” og får set en masse forskellige byer på vores vej sydpå. Nogle rigtig hyggelige, andre knap så meget.

Vi startede i Calpe, hvor der var rig mulighed for vandring i den omkringliggende bjerge, hvilket vi – selvfølgelig – benyttede os af! Det blev til et par dejlige ture op på et par toppe i det skønneste vejr.

Videre sydpå, en overnatning i Campello havn, så derefter til Alicante, som viste sig at være en by vi kom til at syntes ret godt om; Livanti, en rigtig god is butik, hvor Karoline og jeg fik brugt ret mange penge, dejlig strand, hyggelige restauranter, caféer, et autentisk tapas sted, D’Tablas, som vi besøgte to gange og der var billige øl(Malte og Lars var fan!!) I Alicante sagde vi også farvel til Karoline, som rejste hjem til Danmark for at klargøre hendes videre eventyr. Jeg(vi) savner dig Karoline. 😊

Dagen efter havde vi et helt perfekt sejler vejr til Torrevieja; solskin, ingen vippen eller folder i sejlene. Bare god vind og fuld fart fremad. Det er skønt, når det går sådan.

Nu er vi kommet til Cartagena og det ser ud til, at der nok skal være mulighed for vandring her også, juhuu. Der er intet som at komme ud at få rørt benene og set lidt andet end båd og havn, da det er det vi ser mest af pt.

Malte og jeg er også i fuld gang med at planlægge vores tur til Australien. Det er en super spændende tid vi går i møde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste dag på Ibiza