Land i sigte

Balearerne

Menorca var vildt skøn! En flad, frodig ø med skønne, turkisblå bugte. Vand så klart, at du kan se bunden på 15 meters dybde. What’s not to like? Favoritbugten var Algaiarens beliggende omkring 10 km. fra Ciutadella. Vi brugte et par dage i bugten på at bade, fridykke, vandre, stå på sup board, læse og hvad der nu lige faldt os ind. Torsdag gik vi en tur ind til Ciutadella. Turen dertil var på landevej, men med en helt fantastisk udsigt og atmosfære. Egentlig skulle vi bare ind at handle, men vi endte med at bruge hele eftermiddagen derinde på at slukke tørsten i øl(for mit vedkommende juice), spis lokale kager, kigge butiksvinduer, aftensmad og så handlede vi på vej hjem om aftenen. 24 km blev det til, så lidt ømme ben da vi kom tilbage til båden.

Vi kunne nemt have tilbragt flere uger på øen, men i og med Malte og jeg skal hjem til Danmark for en stund inden længe, så sejlede vi videre mod Mallorca efter 4-5 dage.

Mallorca er også super dejlig. En helt anden ø end Menorca. Masser mulighed for vandreture, så sådan en drog Malte og jeg ud på den anden dag. Op og ned af bjergsider, klipper, gennem skov og på toppen den smukkeste udsigt over bugten Pollenca og Alcudia bugten. Derefter fortatte vi ned til en lille strand og hoppede en tur i vandet. Flot, lyseblåt vand. SKØNT!

Vi er kommet til Soller, som er Maltes og mit sidste stop her på turen. Jeg havde håbet på mere tid her i Middelhavet, men det bliver et senere tidspunkt. I morgen torsdag tager vi det gamle veterantog ind til Palma, nyder en aften alene i Berlin og så hjem til bryllup i Danmark. Hvor er livet dog bare skønt. 😊

Udsigt ud over bugten Algaiarens på Menorca. Er det ikke bare smukt?

Udsigt over Pollencabugten fra da vi næsten var nået toppen.

Ciutadella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Land i sigte