Det er op ad bakke det her...

Hvorfor gør jeg det her?

Jeg elsker at rejse. Jeg føler jeg udvikler mig på min rejser; udvikler mig som person, jeg lærer fremmede kulturer, bliver bedre til sprog og vigtigst af alt lærer jeg mig selv bedre at kende. Jeg bliver mere og mere som den person, jeg altid har haft en fornemmelse af, at jeg vil udvikle mig til. Jeg føler jeg vokser, tanker flyder, nye idéer opstår, gamle blusser op igen. Jeg er sulten efter eventyr – efter at opleve.

Jeg flygter ikke fra noget, jeg søger bare mere. Mere verden, mere kultur, mere ukendt, mere fascination, mere kendskab, mere rig på oplevelser. Jeg vil være rig på det ukendte og anderledes. Det er det, jeg føler mig draget af. Jeg er en drømmer med stort D! Men jeg har også visioner for mine drømmer. Jeg ønsker at føre dem ud i livet udleve dem.

Jeg ser ikke en fremtid for mig, hvor jeg hele livet har en fast stilling der giver mig 25.000 kr. om måneden, hente børn i daginstitutioner, fitness to gange i ugen og café besøg med veninder hver anden lørdag. Dermed ikke sagt, at dette er et forkert liv at leve, for det tror jeg bestemt ikke. Jeg er sikker på, at det er et helt fantastisk liv og rigtig mange mennesker ønsker helt sikkert, at deres liv ville have/vil flaske sig således. Jeg ser bare noget andet for mig, noget mere. Muligvis ikke noget, som jeg på nuværende tidspunkt kan sætte ord på, for jeg ved ikke, hvad det er jeg går mod – ikke forstået på den måde, at jeg går efter et mål, for det gør jeg ikke og det vil jeg ikke. Men verden er åben for mig. Det er kun mig, der sætter begrænsningerne.

Måske er livet mit mål; at leve hver dag, være i nuet og nyde, at jeg er helt fri til selv at bestemme, hvordan jeg vil leve det og hvad jeg gerne vil have ud af det.

2 kommentarer

  • Tina Dahl

    Kære Annisette forstår dig på livet og livets udfordringer – det er kun dig der sætter begrænsningerne ❤️❤️🙏en dag af gangen , nyd det og med det liv du har haft oplevet og hvor smuk stærk og klog kvinde du er blevet , er kun din egen fortjeneste ❤️❤️🙏du bryder den sociale arv og det er fantastisk – rejs nyd det du har lige nu – ingen ved hvad dagen i morgen bringer❤️❤️Elsker dig min skønne niece ❤️❤️Fortsat god tur ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • livets-eventyr

      Tak faster. Din kommentar varmer og betyder rigtig meget for mig. Elsker dig. ❤️

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er op ad bakke det her...