En blandet landhandel

Vi har holdt noget skjult!

Forrige fredag tog vi fri fra arbejde og kørte til Adelaide. Der er 300 km derned og tager cirka 4 til 4,5 timer at køre. Vi kører nemlig kun 80, så sparer vi mest på brændstoffet. De fleste steder må man køre 100-110 km/t, så det hænder at folk dytter når de kører forbi os. Det skal de bare have lov til, vi har IKKE travlt. 😀 #søndagskørsel

Nå, vi kom til Adelaide og hjem til Kath og Alvin, efter at have kørt forkert og næsten betalt skjorten for parkering, men heldigvis fandt vi i tide ud af, at vi slet ikke var det rigtig sted, og slap for dyr parkering.

Men hvem er Kath og Alvin? Jo, det er det ældre ægtepar, som serverede te og småkager for os mens vi sad og spekulerede over, om vi ville/ikke ville købe deres bil. Det var nemlig den vi var kørt til Adelaide for at se! En desert gold Nissan Patrol 3.0 TDI. Et kæmpe monster, som vil egne sig godt til off road kørsel. Efter flere timers snak, overvejelser, gennemgåelse af rapport af bilen lavet selv samme dag hos mekanikeren og forhandling af pris, blev vi alle fire enige om, at bilen skulle være vores. Wuhuu, hvor fedt er det ikke lige? Vi har altså købt vores første bil! Og det er ikke en lille Fiat, men et kæmpe MONSTER! Eller, det bliver den!

Nå, men klokken blev lige pludselig ret mange, 20:30, og vi skulle ud i byen og finde et sted at sove eller køre hjem i mørke(det gjorde vi søndagen forinden, men det er ikke specielt sjovt, når alt er sort og kænguruer og wallabies hopper rundt på vejene). “I kan da bare sove her, vi har et ekstra værelse” – og så nemt var det altså! Var det ikke bare vildt sødt af dem? Og det var altså ikke “bare” et værelse, men virkelig fint og hyggeligt. Helt som at være på hotel! Dog havde de ikke noget varm aftensmad til os, undskyldte de, men de ville i stedet rigtig gerne vise og den gade, hvor alle restauranter og caféer lå, og så fik vi alle fire en god aftentur ud af det og Malte og jeg fejrede og skålede på mexicansk restaurant, at vi nu, for aller første gang, er blevet bilejere!

Lørdag morgen stod vi op og spiste morgenmad sammen og fik fortalt en masse om Kath og Alvins rejser rundt om i verden; på safari gennem Afrika, bryllupsrejse i Spanien, Europa rundt på motorcykel(vist nok flere gange), rundt om i Asien, New Zealand, diverse bjergbestigninger, hiking i Sydamerika og så videre. De har(næsten) været alle steder, med undtagelse af Japan. Det må være dejligt, at være SÅ rig på oplevelser. Tænk sig, Malte og jeg kommer måske til at kunne fortælle mange lignende historier når vi når den alder. Vi er 2. ejer af bilen. De har haft den fra helt ny og haft en masse gode oplevelser i den rundt om i Australien. Faktisk var de ret kede af at skulle af med bilen, men Kath kom i Oktober sidste år til skade med ryggen så hun ikke længere kan sove i telt, så derfor har de måtte købe en camper van med seng i stedet for. Vi har lovet at sende billeder af vores tur rundt og har også lovet at komme igen om en måneds tid, når vi kører mod vest.

Nå! Omkring middag mødtes vi med Eva og Jeanette inde i Adelaide til kaffe og senere frokost. Det var super hyggeligt og vi har lagt masser planer for, hvad der skal ske, når vi kommer til Darwin! Vi skal bl.a. fiskes baramundi fra flodbåde og på krokodille safari. Wuhuu, spændende! Senere samme lørdag kørte vi hjem med VORES nye bil! Ret vild følelse.

Nu skal vi “bare” have installeret ekstraudstyr i den, roofrack på toppen og lavet en seng bagi og så er vi ellers klar til eventyr rundt i Australien! Vi glæder os totalt meget! 😀

Monsteret!

1 kommentar

  • Jette Andreasen

    Kære begge to 💝🇩🇰Hvor er det bare dejligt for jer at i møder sådan nogle mennesker på jeres vej igennem livets store rejse Det er guld hver 💝I har om nogen fortjent At opleve livet i fjerne himmelstrøg Tak for alle de oplevelser i har delt med Erik og jeg 🇩🇰💝Fortsat god reje lyst Knus her fra 😘🇩🇰💝🚍🚍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En blandet landhandel