Hvad skal vi nu?

Weekendtur til Robe

Vi har været så heldige at blive inviteret med i Robs fars og kærestes sommerhus i Robe. Robe er en lille, hyggelig ferie kystby i South Australia med en masse caféer, restauranter, små pop-up shops, vandsports aktiviteter og store, flotte strande.

Vi ankom fredag aften og blev taget godt imod med knus, kram, pizza og øl. Lørdag tog vi en tur på stranden. Vejret var ikke det bedste, men Issy og jeg var alligevel trukket i badetøjet. Det blev en meget kortvarig fornøjelse, for vandet var simpelthen SÅ KOLDT, at det nærmest føltes som at gå på nåle! Øv øv, for jeg havde lige glædet mig sådan til at hoppe i bølgen blå, og blå var den virkelig! Vi måtte nøjes med at kigge på surfers og så gik vi hjem igen og fik frokost. Derefter tog pigerne og jeg en lur.

Lørdag aften var Malte og jeg inviteret med ud til et vennepar. De boede i et stort hus med den skønneste udsigt ud over vandet. Vi var ret enige om, at hvis man kunne få dén udsigt med ud på landet, så ville det være det ultimative! Vi fik snakket en masse, fortalt om vores planer(som vi jo ikke rigtig har) og om vores rejse til Middelhavet med Lars, spiste lækker aftensmad med vin/øl dertil!

Søndag var Malte og jeg ude at gå ved vandet igen. En stor del af kysten er fantastisk smukke, rå klippevægge og når bølgerne rammer ind mod dem føler man sig pludselig bare så lille i forhold til det brusende hav. Luften derude skulle være den aller reneste luft, blæst herop direkte fra Antarktis. Frisk var den i hvert fald.

Senere på dagen tog vi på vinsmagning med Tara og Rob. Et super hyggeligt sted, Cape Jaffa, hvor Taras kusine Laura arbejder. Vi smagte 6-7 forskellige hvid-og rosévin. Alle sammen super lækre. Derefter hjem igen til en bordtennis turnering(har vi afholdt hver dag) og så grillhygge om aftenen. Robs far, som også er farmer, havde lagt nogle virkelig gode steaks på grillen og de var alles favoritter!

1 kommentar

  • Every playing experience is likely to be distinctive because of a practical and clever criteria and card mix process along with customizable history audio and a broad playing area.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal vi nu?